1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 4025500276461
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
witamina B6
witamina B12
barwniki: karmin, karoteny
substancje słodzące: acesulfam K, cyklaminiany, sacharyny
mleko częściowo odtłuszczone
maślanka
śmietanka
aromat
0,05% zagęszczony sok truskawkowy
stabilizator: guma gellan
tiamina
ryboflawina
Marka
Müller
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Napój mleczny o smaku truskawkowym, wzbogacony w witaminy. Poddany obróbce ultrawysoką temperaturą. Zawiera substancje słodzące.
Cechy
bez dodatku cukrów - zawiera naturalnie występujące cukry
Pozostałe informacje
388 ml e
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 1
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem. Najlepiej pić schłodzony.
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: patrz szyjka butelki/nakrętka. Przechowywać w temperaturze od +7 ℃ do +8 ℃.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 160
Głębokość - 73
Szerokość - 73
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG,
Zollerstraße 7,
86850 Aretsried,
Niemcy
Więcej na www.mullerpolska.pl
Adres zwrotny
Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG,
Zollerstraße 7,
86850 Aretsried,
Niemcy
Więcej na www.mullerpolska.pl
Adres kontaktowy
Zollerstraße 7,
86850 Aretsried,
Niemcy
Kontakt
Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG
Oświadczenia żywieniowe
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Dodatki
Substancje słodzące - Zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
Barwniki - Zawiera
Adres internetowy
www.mullerpolska.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 200 kJ / 47 kcal |
| Tłuszcz | 1,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
| Węglowodany | 5,0 g |
| w tym cukry | 4,9 g |
| Białko | 3,5 g |
| Sól | 0,14 g |
| Tiamina | 0,23 mg (21 %**) |
| Ryboflawina | 0,35 mg (25 %**) |
| Witamina B6 | 0,28 mg (20 %**) |
| Witamina B12 | 0,50 µg (20 %**) |
| **Procent dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin dla osób dorosłych. |
