Makaron Agnesi festaiola le fettucine
Udostępnij na FacebookuMakaron festaiola le fettucine to tradycyjny makaron jajeczny.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 8009800012253
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pszenica durum,
jaja (28,3%).
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Przygotowanie i stosowanie
Zagotować wodę (1 l osolonej wody na 100 g makaronu). Wrzucić makaron do gotującej się wody i delikatnie zamieszać. Gotować przez 6 minut. Odcedzić, od razu podawać.
Adres zwrotny
Dystrybutor: North Coast S.A., ul. 3 Maja 8, 05-800 Pruszków.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Energia | 1611 kJ / 381 kcal |
| tłuszcz | 4,3 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g |
| węglowodany | 69 g |
| w tym cukry | 2,5 g |
| białko | 15 g |
| sól | 0,15 g |
