Makaron Agnesi kolorowy
Udostępnij na FacebookuMakaron festaiola paglia e fieno włoski makaron jajeczny.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 8009800014240
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mąka z pszenicy twardej durum, jaja (28,3%), suszony szpinak w proszku (1,5%).
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Przygotowanie i stosowanie
Zagotować wodę (1 l osolonej wody na 100 g makaronu). Wrzucić makaron do gotującej się wody i delikatnie zamieszać. Gotować przez 5 minut. Odcedzić, od razu podawać.
Adres zwrotny
Dystrybutor: North Coast S.A., ul. 3 Maja 8, 05-800 Pruszków.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1612 kJ / 381 kcal |
| tłuszcz | 4,3 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g |
| węglowodany | 68,6 g |
| w tym cukry | 2,5 g |
| Białko | 15,5 g |
| sól | 0,15 g |

