Makaron Arrighi Kokardki - Farfalle
Udostępnij na FacebookuMy mówimy na tę formę kokardki, natomiast Włosi nazywają ją farfalle, czyli motyle. Ciasto jest bowiem zaciśnięte w środku, dzięki czemu uzyskuje charakterystyczny kształt. Kokardki idealnie nadają się do sosów mięsnych, zapiekanek i sałatek makaronowych.
1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 8003740057084
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mąka z pszenicy durum,
woda.
Marka
Arrighi
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania:
Zagotować 1 litr osolonej wody na 100 g makaronu. Gotować 8 minut mieszając od czasu d czasu. Dolać niewielką ilość zimnej wody, odcedzić. Serwować z ulubionym sosem.
Kraj
Kraj pochodzenia - Włochy
Adres producenta
Prodotto da
PASTA BERRUTO S.p.A.
Via Sommariva 139/141
10022- Carmagnola (TO) ITALY
info@pastaberruto.it
www.pastaberruto.it
Adres zwrotny
Index Food Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
ul. Jana III Sobieskiego 98,
62-030 Luboń k. Poznania
www.indexfood.pl