Makaron jajeczny z szafranem
Udostępnij na FacebookuMakaron jajeczny Rustichella d'Arbuzzo wytwarzany jest metodą rzemieślniczą według najlepszej włoskiej tradycji. Do jego produkcji używa się najwyższej jakości składników: semoliny grano duro, wody mineralnej z górskich źródeł, a w przypadku makaronów jajecznych aż 6 jaj na każdy kilogram mąk, uzyskując szczególną jedwabistość, kolor i smak... Makarony Rusticella d'Arbuzzo po ugotowaniu pachną delikatnie pszenicą, nie sklejają się i dostarczają dużo cennych wartości odżywczych.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 8009452222840
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka pszenna (semolina grana duro),
jaja 19,36%,
szafran 1%,
woda.
Marka
Rustichella
Opis produktu
Makaron jajeczny z szafranem. Wytwarzany rzemieślniczo według najlepszej włoskiej tradycji.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt zawiera gluten, jaja.
Adres producenta
Rustichella'D Abruzzo s.p.a. - P.zza Vestini,
20-65019 Pianella (PE) - Italy
Adres zwrotny
Importer :
Dolce Vita Sp. z o.o.
81- 339 Gdynia,
ul. Polska 20