Makaron rummo bio b/g fusili
Udostępnij na FacebookuMakaron bezglutenowy na bazie ryżu i kukurydzy.
1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 8008343880480
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ryż brązowy 36%,
żółta kukurydza 32,5%,
biała kukurydza 20%,
ryż biały 8%,
skrobia ziemniaczana,
emulgator : mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Opis produktu
Makaron bezglutenowy to odpowiednia alternatywa dla tradycyjnych makaronów.
Podczas suszenia makaron poddawany jest obróbce parowej, dzięki której po ugotowaniu ma zbliżoną konsystencję i smak do klasycznego makaronu.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Czas gotowania : 13 minut.
Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Adres producenta
RUMMO S.p.A Via Dei Grandi Maestri Pastai Area ASI 82100, Benevento
Adres zwrotny
RUMMO S.p.A Via Dei Grandi Maestri Pastai Area ASI 82100, Benevento
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1445 kJ / 341 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 73,2 g |
w tym cukry | 0,3 g |
białko | 6,0 g |
sól | 0,003 g |