1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5908310961972
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mąka z pszenicy durum,
woda,
jaja (9%).
Przechowywanie
Przechowywać w suchym. przewiewnym i zacienionym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu).
Gotować w zależności od preferencji, przez około 9-11 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Ugotowany makaron odcedzić.
Adres producenta
Wyprodukowano w UE dla:
Wytwórnia Makaronu Domowego POL-MAK S.A.
Ludwin Kolonia 58,
21-075 Ludwin
Adres zwrotny
Wytwórnia Makaronu Domowego POL-MAK S.A.
Ludwin Kolonia 58,
21-075 Ludwin
www.makaroniarniaPOLMAK.pl,
jakosc@pol-mak.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1531 kJ/ 361 kcal |
| Tłuszcze | 1,8 g |
| w tym kwasy tłuszczowe | 0,4 g |
| Węglowodany | 73 g |
| w tym cukry | 1,6 g |
| Białko | 12 g |
| Błonnik | 2,4 g |
| Sól | 0,02 g |
