1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5908310961217
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka pszenna makaronowa ,
jaja 18% = 4 jaja / 1 kg mąki ;
woda ,
przyprawa - kurkuma
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania :
Makaron wsypać do wrzącej , osolonej wody ( 1 litr wody na 100 g makaronu ). Gotować , w zależności od preferencji , przez około 5 - 6 minut na wolnym ogniu , od czasu do czasu mieszając. Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą .
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Wytwórnia Makaronu Domowego
POL - MAK S.A
Ludwin Kolonia 58
21-075 Ludwin
Adres zwrotny
Wytwórnia Makaronu Domowego
POL - MAK S.A
Ludwin Kolonia 58
21-075 Ludwin
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1543 kJ / 365 kcal |
Tłuszcz | 3,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 1,6 g |
Węglowodany | 69 g |
w tym cukry | 2,7 g |
Błonnik | 4,5 g |
Białko | 13 g |
Sól | 0,09 g |