1 szt  - 0,180 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5904467711170                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
mleko pasteryzowane
Marka
Maluta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt Naturalny.
Cechy
bez mleka w proszku
źródło białka
tylko 2 składniki
bez latozy*
z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym**
16,2 g białka w kubku
*Zawartość laktozy <0,01 g / 100 g
**więcej na www.maluta.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Należy spożyć do: data przydatności i nr partii produkcyjnej podano na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 83
Wysokość - 67
Głębokość - 82
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Adres kontaktowy
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Oświadczenia żywieniowe
źródło białka
Telefon kontaktowy
55 247 24 61
Adres internetowy
www.maluta.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 241 kJ / 57 kcal | 
| Tłuszcz | 0 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 
| Węglowodany | 5,2 g | 
| w tym cukry | 4,7 g | 
| Białko | 9,0 g | 
| Sól | 0,10 g | 
