1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5760466851848
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Zawartość laktozy poniżej 0,01 g/100 g
Składniki
regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego
mleko pasteryzowane
sól
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
enzym laktaza
Marka
Arla Apetina
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser biały typu śródziemnomorskiego do sałatek, bez laktozy.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Laktoza - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 66
Wysokość - 85
Głębokość - 41
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Kontakt
Arla Foods SA
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kraj
Country of Origin - Dania
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Danii.
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 995 kJ/240 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
Węglowodany | 1,4 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 13 g |
Sól | 2,5 g |
Laktoza | <0,01 |