Mango Frupp bezglutenowe liofilizowane
Udostępnij na FacebookuMango Frupp bezglutenowe liofilizowane
1 szt - 0,015 kg
Kod kreskowy: 5900038003545
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Liofilizowane mango w kostce - 100% owocu
Dodatkowe informacje
LIOFILIZACJA to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż przypadku klasycznego suszenia.
Przygotowanie i stosowanie
Do spożycia bezpośredniego po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Do wyprodukowania 100g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
Kraj
Kraj pochodzenia - Wietnam
Adres producenta
Celiko S.A
ul. św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Adres zwrotny
Celiko S.A
ul. św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 15 g (1 opakowanie) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1659 kJ / 396 kcal | 249 kJ / 60 kcal |
Tłuszcz | 2,3 g | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 0,6 g | 0 g |
Węglowodany | 83 g | 12 g |
w tym cukry | 83 g | 12 g |
Błonnik | 9,7 g | 1,5 g |
Białko | 5,0 g | 0,7 g |
Sól | 0,15 g | 0 g |