Bakalland Kajmak masa krówkowa o smaku tradycyjnym 460 g

Udostępnij na Facebooku

Kajmak Bakalland nie zawiera konserwantów, a po otwarciu jest od razu gotowy do użycia - nie wymaga kilkudziennego gotowania, co na pewno ucieszy niejedną gospodynię. Idealny do wypieków, deserów, naleśników i potraw.

Bakalland Kajmak masa krówkowa o smaku tradycyjnym 460 g
  • Bakalland Kajmak masa krówkowa o smaku tradycyjnym 460 g
  • Bakalland Kajmak masa krówkowa o smaku tradycyjnym 460 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,460 kg
Kod kreskowy: 5900749565059

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Bakalland

Bakalland - wyszukane przyjemności

Składniki

mleko w proszku 21,8% (odtłuszczone mleko pasteryzowane, olej kokosowy i/lub palmowy)

emulgator - lecytyna sojowa

cukier

woda

Tekst dotyczący alergenów

Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, selera i jaj.

Marka

Bakalland

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Masa mleczna

Cechy

nowa receptura, gotowa do spożycia

Dobra i Polska firma

Nazwa firmy

BAKALLAND S.A.

Adres firmy

ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa

Opis produktu

Kajmak Bakalland nie zawiera konserwantów, a po otwarciu jest od razu gotowy do użycia - nie wymaga kilkudziennego gotowania, co na pewno ucieszy niejedną gospodynię. Idealny do wypieków, deserów, naleśników i potraw.

O marce

Bakalland - wyszukane przyjemności

Zalecenia dla alergików

Seler - Może zawierać

Zboża zawierające gluten - Może zawierać

Jaja - Może zawierać

Mleko - Zawiera

Soja - Zawiera

Przygotowanie i stosowanie

Propozycje zastosowania
wypieki, wafle, babeczki, naleśniki

Scukrzanie jest naturalnym procesem i nie stanowi wady produktu.

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze pokojowej, nie przechowywać w lodówce.
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych do 48 godz.

Przepisy

Sernik kajmakowy
Składniki:
- 200 g masy kajmakowej Bakalland
- 50 g kostki do pieczenia Kasia
- 1 kg sera białego mielonego
- 150 g cukru
- 6 jajek
- 1 budyń waniliowy

1. Ubijamy całe jajka z cukrem na puch.
2. Dodajemy miękką kostkę do pieczenia, ser i budyń.
3. Masę dzielimy na 2 części. Do 1 części dodajemy masę kajmakową i mieszamy mikserem.
4. Do tortownicy wkładamy najpierw masę sernikową, potem kajmakową.
Sernik wstawiamy do nagrzanego do 180°C piekarnika i pieczemy ok. 40 min.
5. Po tym czasie zmniejszamy temperaturę do 160°C i pieczemy jeszcze ok. 10 min.

Kasia
Więcej przepisów znajdziesz na
www.mojeciasto.pl

Jednostka sprzedażowa

Wysokość - 103

Szerokość - 76

Głębokość - 76

Rodzaj opakowania

Typ - Puszka konserwowa

Adres producenta

BAKALLAND S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa

Telefon kontaktowy

801801125

Adres zwrotny

BAKALLAND S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
serwis_konsumenta@bakalland.pl
Infolinia: 801 801 125

Email kontaktowy

serwis_konsumenta@bakalland.pl

Wartości odżywcze

Wartości odżywczena 100 g
Wartość energetyczna1362 kJ / 322 kcal
Tłuszcz6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone4,9 g
Węglowodany59 g
w tym cukry51,7 g
Błonnik0 g
Białko6,2 g
Sól0,23 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.