1 szt - 0,330 litr
Kod kreskowy: 5900820017507
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko
aromat
żywe kultury bakterii jogurtowych
cukier
koncentrat z marchwi
morela 4.8%
Marka
Milko
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt pitny morelowy
Cechy
bez dodatku syropu glukozowo-fruktozowego
Pozostałe informacje
FSC - Mieszany, Tektura, FSC C014047
Tetra Pak wybiera FSC
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem.
Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 51
Wysokość - 175
Szerokość - 50
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
www.mlekpol.com.pl
www.facebook.com/mlekpol
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
www.mlekpol.com.pl
www.facebook.com/mlekpol
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
ul. Kormoranów 1,
11-700 Mrągowo
Kraj
Country of Origin - Poland
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900820017620
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Media społecznościowe
www.facebook.com/mlekpol
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu: w 100 ml | w porcji 165 ml |
---|---|---|
wartość energetyczna | 336 kJ/80 kcal | 554 kJ/131 kcal |
tłuszcz w tym | 2,0 g | 3,3 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g | 2,1 g |
węglowodany w tym | 12 g | 20 g |
- cukry | 12 g | 20 g |
białko | 3,4 g | 5,6 g |
sól | 0,10 g | 0,17 g |
*RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej 8 400 kJ/2 000 kcal. | ||
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu. |