ABRAMCZYK Miruna Patagońska Filety Ze Skórą Bez Dodatków 10% 450/500G
Udostępnij na FacebookuABRAMCZYK Miruna Patagońska Filety Ze Skórą Bez Dodatków 10% 450/500G
                            
                            1 szt  - 0,450 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5907555215932                        
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Sposób użycia: po opłukaniu pod bieżącą wodą produkt gotowy do obróbki termicznej: smażyć na rozgrzanym oleju około 10 minut lub gotować we wrzątku około 7 minut.
Kraj pochodzenia głównego składnika
Argentyna, Chile
Opis marketingowy
ABRAMCZYK Miruna Patagońska Filety Ze Skórą Bez Dodatków 10% 450/500G
Składniki
Miruna patagońska filet z/s 100%.
Sposób przechowywania
produkt głęboko mrożony, chronić przed rozmrożeniem
Temperatura przechowywania min - max
poniżej -18 °C
Nazwa producenta
Abramczyk Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,28 g | 
| Zawartość białek | 17 g | 
| Cukry | 0 g | 
| Zawartość węglowodanów | 0 g | 
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g | 
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,7 g | 
| Wartość energetyczna kJ | 312 kJ | 
| Wartość energetyczna kcal | 74 kcal | 
| W porcji 100 g | |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 0 g | 
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 312 kJ | 
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,7 g | 
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 74 kcal | 
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,28 g | 
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 17 g | 
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0 g | 
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,2 g | 
| % RWS* w porcji | |
| Wartość energetyczna kcal (energia) | 74 %RWS | 
| Wartość energetyczna kJ | 312 %RWS | 
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,7 %RWS | 
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,2 %RWS | 
| Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 0 %RWS | 
| Zawartość węglowodanów (cukry) | 0 %RWS | 
| Zawartość błonnika (ogólnie) | 0 %RWS | 
| Zawartość białek (ogólnie) | 17 %RWS | 
| Zawartość soli (ogólnie) | 0,28 %RWS | 
            