Mlekovita Napój proteinowy o smaku bananowym UHT 350g
Udostępnij na FacebookuNOWOCZESNY PRODUKT Z POSZUKIWANEJ I CENIONEJ PRZEZ KONSUMENTÓW GRUPY ŻYWNOŚCI FUNKCJONALNEJ. PRZEZNACZONY DLA OSÓB AKTYWNYCH I UPRAWIAJĄCYCH SPORT. JEST BOGATY W NATURALNE BIAŁKO PRZYCZYNIAJĄCE SIĘ DO WZROSTU ORAZ UTRZYMANIA MASY MIĘŚNIOWEJ I ZDROWYCH KOŚCI. MA OBNIŻONĄ O 80% ZAWARTOŚĆ LAKTOZY. NIE ZAWIERA KONSERWANTÓW.
1 szt - 0,350 kg
Kod kreskowy: 5900512999593
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
NOWOCZESNY PRODUKT Z POSZUKIWANEJ I CENIONEJ PRZEZ KONSUMENTÓW GRUPY ŻYWNOŚCI FUNKCJONALNEJ. PRZEZNACZONY DLA OSÓB AKTYWNYCH I UPRAWIAJĄCYCH SPORT. JEST BOGATY W NATURALNE BIAŁKO PRZYCZYNIAJĄCE SIĘ DO WZROSTU ORAZ UTRZYMANIA MASY MIĘŚNIOWEJ I ZDROWYCH KOŚCI. MA OBNIŻONĄ O 80% ZAWARTOŚĆ LAKTOZY. NIE ZAWIERA KONSERWANTÓW.
Składniki
MLEKO, SUBSTANCJA SŁODZĄCA:GLIKOZYDY STEWIOLOWE, STABILIZATOR:KARAGEN, AROMATY NATURALNE
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Temperatura przechowywania min - max
2 - 25 °C
Nazwa producenta
SM Mlekovita
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,18 g |
Zawartość białek | 7,5 g |
Cukry | 4,5 g |
Zawartość węglowodanów | 4,5 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1 g |
Wartość energetyczna kJ | 241 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 57 kcal |
W porcji 350 g | |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,63 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 26 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 16 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 16 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 2,1 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 3,5 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 844 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 200 kcal |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 10 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 10 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 5 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 11 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 6 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 118 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 52 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 11 %RWS |