Mosso Majonez napoleoński 260 g
Udostępnij na FacebookuNie zawiera substancji konserwujących. Wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3.
1 kpl
Kod kreskowy: 5901926027018
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przyprawy i ekstrakty przypraw
olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia
przeciwutleniacz: E 385
ocet spirytusowy
żółtko jaja 6 %
gorczyca
woda
ekstrakt z kurkumy
substancja zagęszczająca - guma ksantanowa
sól
cukier
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
aromaty naturalne
Marka
Mosso
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Majonez stołowy o zawartości tłuszczu 70 %.
Cechy
wysoka zawartość Omega 3
żółtka jaj z chowu ściółkowego
mięsa, ciasta, sałatki
Opis produktu
Nie zawiera substancji konserwujących.
Wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3.
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania: 320 ml
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data na zakrętce.
Przechowywać w chłodnym miejscu, a po otwarciu w lodówce.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 70
Szerokość - 70
Wysokość - 119
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Mosso Kewpie Poland Sp. z o.o.
Puchały,
ul. Wirażowa 43,
05-090 Raszyn,
tel. 22 720 42 42,
www.mosso.pl
Adres zwrotny
Mosso Kewpie Poland Sp. z o.o.
Puchały,
ul. Wirażowa 43,
05-090 Raszyn,
tel. 22 720 42 42,
www.mosso.pl
Kontakt
Mosso Kewpie Poland Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość Omega 3
Adres kontaktowy
Puchały,
ul. Wirażowa 43,
05-090 Raszyn
Dodatki
Przeciwutleniacze - Contains
Flavours - Contains
konserwanty - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
22 720 42 42
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Adres internetowy
www.mosso.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 2672 kJ / 645 kcal |
Tłuszcz | 70 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,2 g |
Węglowodany | 5,9 g |
w tym cukry | 4,2 g |
Białko | 1,0 g |
Sól | 1,2 g |
100 g produktu zawiera 4,34 g kwasów tłuszczowych Omega-3 (ALA - kwas alfa-linolenowy). |