Napój sojowy z wanilią BIO Soy Drink 1L
Udostępnij na FacebookuNapój sojowy o waniliowym smaku, bez laktozy, bez dodatku cukru, nie zawiera cholesterolu. To napój bogaty w białko. Jest doskonałym substytutem mleka krowiego. Można go stosować jako składnik do gotowania.
1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 8000215204530
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
przed użyciem wstrzasnąć
Kraj pochodzenia głównego składnika
Włochy
Opis marketingowy
Napój sojowy o waniliowym smaku, bez laktozy, bez dodatku cukru, nie zawiera cholesterolu. To napój bogaty w białko. Jest doskonałym substytutem mleka krowiego. Można go stosować jako składnik do gotowania.
Składniki
woda, soja (8%), cukier trzcinowy, naturalny aromat waniliowy.
Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
poniżej 25 °C
Nazwa producenta
PolBioEco Polska Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,05 g |
| Zawartość białek | 3,4 g |
| Zawartość błonnika | 0,7 g |
| Cukry | 3,8 g |
| Zawartość węglowodanów | 4 g |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 2 g |
| Wartość energetyczna kJ | 205 kJ |
| Wartość energetyczna kcal | 49 kcal |
| W porcji 250 ml | |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 8,5 g |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,8 g |
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,13 g |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 123 kcal |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 513 kJ |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 5 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,8 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 10 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 9,5 g |
| % RWS* w porcji | |
| Wartość energetyczna kcal (energia) | 6 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 7 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 4 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 4 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (cukry) | 11 %RWS |
| Zawartość białek (ogólnie) | 17 %RWS |
| Zawartość soli (ogólnie) | 2 %RWS |
