1 szt  - 0,100 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5901390005550                        
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Pokrojono i zapakowano w zakładzie wykorzystującym do produkcji mleko kozie i krowie.
Składniki
sól
kultury mleczarskie
MLEKO kozie pasteryzowane (kraj pochodzenia: Holandia)
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
NaTurek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser półtwardy dojrzewający z mleka koziego w plastrach.
Cechy
naturalne składniki
bez konserwantów
bez barwników
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 125
Wysokość - 179
Głębokość - 14
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Pokrojono i zapakowano na zlecenie 
Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
Adres zwrotny
Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
Kontakt
Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Barwniki - Nie zawiera
Kraj
Country of Origin - Holandia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Holandii.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1595 kJ/ 385 kcal | 
| Tłuszcz | 33 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g | 
| Węglowodany | 0 g | 
| w tym cukry | 0 g | 
| Białko | 22 g | 
| Sól | 1,6 g |