NOGA Z KURCZAKA PIECZONA 200 G
Udostępnij na FacebookuInnowacja od Drosed! Noga pieczona to wyborny smak pieczonego kurczaka, delikatne i soczyste mięso oraz wysoka zawartość białka zamknięte w atrakcyjnym i nowoczesnym opakowaniu. Polecana na obiad lub ciepłą przekąskę, a także na zimno do pieczywa lub sałatek. Produkty nie zawiera substancji konserwujących, fosforanów i glutaminianu monosodowego.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5904170047726
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Wyjmij z opakowania, Można podgrzewać w: W PIEKARNIKU: piec w rozgrzanym piekarniku do temperatury 180*C przez 16 min.
W MIKROFALI: odgrzewać w mikrofali (800W) przez 4 -6 min.
Na grillu piec przez 5-6
Produkt do spożycia na zimno.
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Innowacja od Drosed! Noga pieczona to wyborny smak pieczonego kurczaka, delikatne i soczyste mięso oraz wysoka zawartość białka zamknięte w atrakcyjnym i nowoczesnym opakowaniu. Polecana na obiad lub ciepłą przekąskę, a także na zimno do pieczywa lub sałatek. Produkty nie zawiera substancji konserwujących, fosforanów i glutaminianu monosodowego.
Składniki
Noga kurczaka (100 g produktu wyprodukowano ze 102 g surowca), sól spożywcza, skrobia, dekstroza, błonniki roślinne: błonnik grochowy, błonnik PSZENNY bezglutenowy, błonnik z łuski babki jajowatej; cukier trzcinowy, ekstrakty przypraw naturalnych, białko zwierzęce drobiowe, aromaty naturalne, aromaty.
Alergeny: BRAK
Dodatkowa informacja o alergenach:
Produkt może zawierać: GORCZYCĘ, ZBOŻA zawierające GLUTEN , MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), JAJA, SOJĘ.
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 6 °C
Nazwa producenta
Roldrob S.A
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 1,6 g |
Zawartość białek | 7,3 g |
Cukry | 1,7 g |
Zawartość węglowodanów | 4,8 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 25 g |
Wartość energetyczna kJ | 745 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 177 kcal |