1 szt  - 0,090 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 8437004770608                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
bakterie fermentacji mlekowej
pasteryzowane mleko kozie
marmolada figowa (cukier, figi, syrop glukozowy, woda, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyna, przeciwutleniacze: fosforan trójwapniowy i kwas cytrynowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki, barwnik: karmel)
sól
podpuszczka
Marka
Oh My Cheese
Pozostałe informacje
Znak przekreślonego kłosa - ES-340-002
Masa netto: 9 x 10 g
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 134
Szerokość - 129
Głębokość - 28
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Lacteas Cobreros S.A. 
Ctra. Palencia, Km 1
49660 Castrogonzalo (Zamora) 
Hiszpania
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o. Sp. k., 
ul. Szyszkowa 35/37, 
02-285 Warszawa
Kontakt
Jansen Sp. z o.o. Sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Szyszkowa 35/37, 
02-285 Warszawa
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Adres dystrybutora
Jansen Sp. z o.o. Sp. k., 
ul. Szyszkowa 35/37, 
02-285 Warszawa
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1200 kJ/ 289 kcal | 
| Tłuszcz | 21 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g | 
| Węglowodany | 10 g | 
| w tym cukry | 8 g | 
| Białko | 14 g | 
| Sól | 1,1 g |