1 szt - 0,270 kg
Kod kreskowy: 5904617389402
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
HOT DOG PARÓWKA
Bułka pszenna z parówką wieprzową homogenizowaną, wędzoną, parzoną oraz z serem. Bułka z rozmrożenia. Opakowanie duopack zawiera ketchup i musztardę w saszetkach .
Składniki:
Bułka PSZENNA 52% ( mąka PSZENNA , woda, cukier, drożdże, olej rzepakowy, sól, emulgatory: E472e, E481, stabilizator: E516, środek do przetwarzania mąki: E300),
parówka wieprzowa 39% (mięso wieprzowe 65%,woda, skrobia modyfikowana, sól, glukoza, substancja zagęszczająca-E460,tłuszcz wieprzowy, stabilizatory - E450, E331, E262, E327, wzmacniacz smaku - E621, przeciwutleniacze - E316, E392, aromaty, przyprawy ( w tym zawierają SELER), ekstrakty przypraw, hydrolizat białka roślinnego (kukurydzy), białko zwierzęce wieprzowe, substancja konserwująca-E250), ser 9% (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator- E509, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna).
Do jednego Hot doga dołączony KETCHUP W SASZETCE:
Składniki : Koncentrat pomidorowy 71%, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, ocet spirytusowy, sól, naturalny aromat.
Do drugiego Hot doga dołączona MUSZTARDA W SASZETCE:
Składniki: Woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, cukier, sól, syrop palonego cukru, przyprawy.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać: JAJA, SOJĘ
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do + 7°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin
Przygotowanie i stosowanie
Uwaga: Bułka z rozmrożenia. Produktu nie należy zamrażać ponownie.
Produkt wyjąć z opakowania, podgrzać w kuchence mikrofalowej o mocy 600W ok. 1 minutę lub w piekarniku o temp. 180°C ok. 10 minut lub na grillu elektrycznym o mocy 1600W ok. 4 minuty.
Po podgrzaniu produkt polać ketchupem, musztardą.
Adres producenta
Madej Wróbel
ul. Magazynowa 45 41-700 Ruda Ślaska
Adres zwrotny
Madej Wróbel
ul. Magazynowa 45 41-700 Ruda Ślaska