1 szt - 0,140 kg
Kod kreskowy: 5900531003424
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
mleko pasteryzowane Bio
Marka
Piątnica
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny Bio.
Cechy
prosty skład: mleko bio + żywe kultury bakterii
z mleka ekologicznego
Pozostałe informacje
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-09 Rolnictwo UE
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 75
Wysokość - 73
Szerokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3
18-421 Piątnica,
Polska
tel: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3
18-421 Piątnica,
Polska
tel: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Adres kontaktowy
ul. Forteczna 3
18-421 Piątnica,
Polska
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Telefon kontaktowy
+48 86 215 64 00
Recykling - pozostały tekst
Bądź eko! Wyrzuć papier oddzielnie.
Adres internetowy
www.piatnica.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 298 kJ / 71 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 6,5 g |
w tym cukry | 6,5 g |
Białko | 4,5 g |
Sól | 0,10 g |