1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 5901939103273
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Marka
Piątnica
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Skyr jogurt pitny typu islandzkiego naturalny.
Cechy
wysokobiałkowy
79 g białka w butelce
Pozostałe informacje
Masa netto: 1 L/1,045 kg e
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C i spożyć w ciągu 48 godzin.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 1
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 83
Wysokość - 228
Szerokość - 83
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica
www.piatnica.com.pl
www.facebook.com/PiatnicaOSM
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica
www.piatnica.com.pl
www.facebook.com/PiatnicaOSM
Adres kontaktowy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Informacje dot. stylu życia
Wysoka zawartość białka
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 1 - PET
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera trzy sugerowane porcje.
Adres internetowy
www.piatnica.com.pl
Media społecznościowe
www.facebook.com/PiatnicaOSM
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | w porcji 345 g | % RWS* w porcji 345 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 269 kJ | 926 kJ | 11 % |
Wartość energetyczna | 64 kcal | 220 kcal | 11 % |
Tłuszcz | 1,8 g | 6,2 g | 9 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g | 4,5 g | 23 % |
Węglowodany | 4,3 g | 15 g | 6 % |
w tym cukry | 3,9 g | 14 g | 16 % |
Białko | 7,6 g | 26 g | 52 % |
Sól | 0,10 g | 0,35 g | 6 % |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal). | |||
Opakowanie zawiera trzy sugerowane porcje. |