Bakoma Jogurt naturalny kremowy 150 g
Udostępnij na Facebookumleko tylko 2 składnik kultury bakterii Bez mleka w proszku.
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5900197010965
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko
kultury bakterii jogurtowych
mleko zagęszczone odtłuszczone
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny 3 % tłuszczu.
Cechy
naturalne źródło wapnia
nowy, lepszy smak!
prosty skład
2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
firma polska
wyprodukowano bez stosowania GMO
bez mleka w proszku
Opis produktu
mleko
tylko 2 składnik
kultury bakterii
Bez mleka w proszku.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 75
Szerokość - 75
Wysokość - 96
Rodzaj opakowania
Typ - Cup/Tub/Bowl
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Oświadczenia żywieniowe
naturalne źródło wapnia
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
O producencie
firma polska
Waga od dostawcy
Waga brutto - 156
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 306 kJ / 73 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1 g |
Węglowodany | 6,8 g |
w tym cukry | 6,8 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,12 g |
Wapń | (21 %)* 170 mg |
* RWS - Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych. |