1 szt - 0,290 kg
Kod kreskowy: 5900197019654
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
2 % tłuszczu
mleko
mleko zagęszczone odtłuszczone
żywe kultury bakterii jogurtowych
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny.
Cechy
naturalne źródło wapnia
prosty skład
nowy, lepszy smak!
2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
firma polska
Opis produktu
Bez mleka w proszku.
Dodatkowe informacje
blik
100 zł* co godzinę
Kup dowolny produkt Bakoma i wypłać wygraną z bankomatu www.wygrajzbakoma.pl Loteria trwa: 15.05.-13.08.2023
*Nagroda 100 zł w postaci czek Blik. Losowania codziennie w godzinach od 04:00 do 00:00. Szczegóły i regulamin na stronie www.wygrajzbakoma.pl i www.smolar.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 112
Szerokość - 95
Głębokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Poland
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
naturalne źródło wapnia
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 273 kJ / 65 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 7,0 g |
w tym cukry | 7,0 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,12 g |
Wapń | (22 %)* 175 mg |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |