Pierogi z kapustą i grzybami 400 g Kuchnia Polki
Udostępnij na FacebookuWyrób garmażeryjny. W delikatnym pierogowym cieście ukryto tradycyjny farsz, którego głównymi składnikami są kapusta i grzyby. Pierogi skąpane w specjalnej omaście nadają się od razu do odgrzania na patelni (bez dodatku oleju). Równie dobrze smakują podgrzewane w kuchence mikrofalowej.
1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5906295160113
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.
Opis marketingowy
Wyrób garmażeryjny. W delikatnym pierogowym cieście ukryto tradycyjny farsz, którego głównymi składnikami są kapusta i grzyby. Pierogi skąpane w specjalnej omaście nadają się od razu do odgrzania na patelni (bez dodatku oleju). Równie dobrze smakują podgrzewane w kuchence mikrofalowej.
Składniki
Ciasto: mąka PSZENNA, woda, sól, olej rzepakowy.
Farsz: kapusta kiszona 78% (kapusta biała, sól), pieczarki 6,7%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), przyprawy (zawierają sól oraz aromaty zawierające PSZENICĘ), olej rzepakowy, cebula, ekstrakt drożdżowy, grzyby leśne 0,9%, sól, cukier.
Omasta: cebula, olej rzepakowy, sól, natka pietruszki suszona.
Zawartość farszu 25%
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
0 - 6 °C
Nazwa producenta
KUCHNIA POLKI
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 1,7 g |
Zawartość białek | 5,3 g |
Cukry | 2,5 g |
Zawartość węglowodanów | 27 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 3,5 g |
Wartość energetyczna kJ | 681 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 162 kcal |