Pierogi z kapustą i grzybami Kuchnia Polki
Udostępnij na FacebookuPierogi z kapustą i grzybami.Wyrób garmażeryjny. W delikatnym pierogowym cieście ukryto tradycyjny farsz, którego głównymi składnikami są kapusta i grzyby. Pierogi skąpane w specjalnej omaście nadają się od razu do odgrzania na patelni (bez dodatku oleju). Równie dobrze smakują podgrzewane w kuchence mikrofalowej.
1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5906295160113
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Marka
Kuchnia Polki
Składniki
Ciasto :
mąka pszenna,
woda,
sól,
olej roślinny rzepakowy
Farsz : kapusta kwaszona 78%,
pieczarki 7%,
bułka tarta - zawiera GLUTEN,
przyprawy - zawiera wzmacniacze smaku : glutaminian monosodowy,
5' rybonukleotydy disodowe;
olej roślinny rzepakowy,
cebula,
grzyby leśne 1%,
sól,
cukier,
regulatory kwasowości : octan potasu,
mleczan potasu.
Omasta : cebula, olej roślinny rzepakowy,
sól,
suszona natka pietruszki.
Zawartość farszu : 25%
Adres zwrotny
Kuchnia Polki Sp. z o.o.
ul. Sowia 16
62 - 080 Tarnowo Podgórne
tel.: 61 891 60 70 ,
fax : 61 891 60 71
www.kuchniapolki.pl
Opis produktu
Pierogi z kapustą i grzybami. Wyrób garmażeryjny. Pakowano w atmosferze ochronnej (azot, dwutlenek węgla)
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od 0 °C do 6 °C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Adres producenta
Kuchnia Polki Sp. z o.o.
ul. Sowia 16
62 - 080 Tarnowo Podgórne
tel.: 61 891 60 70 ,
fax : 61 891 60 71
www.kuchniapolki.pl
Przygotowanie i stosowanie
Kuchnia mikrofalowa : po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2 minuty, moc 900 W.
Patelnia: odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać śladowe ilości : jaj, ryb, selera, gorczycy, soi.