1 szt - 0,080 kg
Kod kreskowy: 4770299396899
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
beta-karoten
kultury bakterii kwasu mlekowego (mleko)
marchew w proszku
sól
witamina D3
mleko pasteryzowane
podpuszczka mikrobiologiczna
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
Marka
Pik-Nik
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Świeże paluszki serowe do rwania, 40% tł. w s.m.
Pozostałe informacje
Masa netto: 80 g (4 x 20 g)
Dodatkowe informacje
www.pik-nik.eu
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Warunki przechowywania: (0 - +6)°C
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 15
Wysokość - 202
Szerokość - 79
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Wyprodukowano dla
ABF „Šilutės Rambynas",
Klaipėdos g. 3,
Šiluté,
LT-99115, Lietuva,
tel: +370 441 61 148,
info@rambynas.lt
Adres zwrotny
ABF „Šilutės Rambynas",
Klaipėdos g. 3,
Šiluté,
LT-99115, Lietuva,
tel: +370 441 61 148,
info@rambynas.lt
Kontakt
ABF „Šilutės Rambynas"
Adres kontaktowy
Klaipėdos g. 3,
Šiluté,
LT-99115, Lietuva,
Kraj
Country of Origin - Litwa
Telefon kontaktowy
+370 441 61 148
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano na Litwie.
Email kontaktowy
info@rambynas.lt
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | wartość odżywcza produktu 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1220 kJ/ 293 kcal |
tłuszcz | 20,8 g |
w tym: - kwasy tłuszczowe nasycone | 14,3 g |
węglowodany | 1,3 g |
w tym: - cukry | 0,6 g |
białko | 25,2 g |
sól | 1,3 g |
witamina A | 626 µg (78%*) |
witamina D3 | 5 µg (100%*) |
wapń (Ca) | 660 mg (82,5%*) |
fosfor (P) | 350 mg (50%*) |
*Referencyjne wartości spożycia | |
Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal) |