1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5901473022306
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ocet w proszku
ekstrakt słodowy jęczmienny
białko pszenne (gluten) 5 %
barwnik: tlenki i wodorotlenki żelaza
teksturowane białko sojowe 7 %
skrobia kukurydziana modyfikowana
aromaty
izolowane białko sojowe 9 %
woda
sól
olej rzepakowy
substancja zagęszczająca: karagen
przyprawy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gorczycę i sezam.
Marka
Polsoja
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Wędlina sojowa o smaku salami produkt roślinny na bazie białka sojowego i pszennego, pakowany w atmosferze ochronnej.
Cechy
nie tylko dla wegan
na surowo
niska zawartość tłuszczów nasyconych
źródło białka
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Soja - Zawiera
Sezam - Może zawierać
Jęczmień - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przyrządzania: Wędlina idealna do kanapek, zapiekanek oraz pizzy.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: 1-7 °C
Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 14
Wysokość - 189
Szerokość - 124
Rodzaj opakowania
Typ - Folia kurczliwa
Adres producenta
Polsoja Sp. z o.o.
ul. Posag 7 Panien 1a
02-495 Warszawa
www.polsoja.pl
Adres zwrotny
Polsoja Sp. z o.o.
ul. Posag 7 Panien 1a
02-495 Warszawa
www.polsoja.pl
Adres kontaktowy
ul. Posag 7 Panien 1a
02-495 Warszawa
Oświadczenia żywieniowe
niska zawartość tłuszczów nasyconych
źródło białka
Kontakt
Polsoja Sp. z o.o.
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegan
Dodatki
Colours - Contains
Flavours - Contains
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Adres internetowy
www.polsoja.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 644 kJ / 154 kcal |
tłuszcze | 6,9 g |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
węglowodany | 5,1 g |
w tym: cukry | 1,3 g |
Błonnik | 2,1 g |
Białko | 17 g |
sól | 1,9 g |