1 szt - 0,165 kg
Kod kreskowy: 5053990110872
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
olej słonecznikowy
przyprawa o smaku sera Emmental (laktoza w proszku {mleko}, ser Emmental w proszku {mleko}, ser w proszku {mleko}, sól, maltodekstryna, wzmacniacze smaku {glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe}, maślanka w proszku {mleko}, ekstrakt z drożdży, kwasy {kwas mlekowy, kwas cytrynowy}, aromaty {mleko}, cebula w proszku, olej rzepakowy, pieprz czarny, barwnik {ekstrakt z papryki})
mąka pszenna
maltodekstryna
emulgator (E471)
mąka ryżowa
sól
rozdrobnione płatki ziemniaczane
mąka kukurydziana
barwnik (annato norbiksyna)
Marka
Pringles
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Chrupki o smaku sera Emmental. Pikantny produkt piekarski.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 79
Wysokość - 233
Głębokość - 79
Rodzaj opakowania
Typ - Cylinder
Adres zwrotny
ORBICO Sp. z o.o.,
ul. Wołoska 5,
02-675 Warszawa
+48 32 325 60 00
Kontakt
ORBICO Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Wołoska 5,
02-675 Warszawa
Telefon kontaktowy
+48 32 325 60 00
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Ilość porcji na 165 g opakowania: 5-6
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 80 - Papier i tektura/różne metale
Adres dystrybutora
ORBICO Sp. z o.o.,
ul. Wołoska 5,
02-675 Warszawa
+48 32 325 60 00
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza /100 g | Wartość odżywcza /30 g | RI* /30 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2196 kJ | 659 kJ | 8 % |
Wartość energetyczna | 526 kcal | 158 kcal | 8 % |
Tłuszcz | 30 g | 9.0 g | 13 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2.9 g | 0.9 g | 5 % |
Węglowodany | 56 g | 17 g | 7 % |
w tym cukry | 3.6 g | 1.1 g | 1 % |
Błonnik | 3.3 g | 1.0 g | |
Białko | 6.3 g | 1.9 g | 4 % |
Sól | 1.5 g | 0.45 g | 8 % |
Ilość porcji na 165 g opakowania: 5-6 | |||
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal) |