Pringles Paprika 165g
Udostępnij na Facebooku• klasyczny paprykowy smak • chrupiesz kiedy chcesz • charakterystyczne opakowanie • marka uznana na całym świecie
1 szt - 0,165 kg
Kod kreskowy: 5053990106868
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
• klasyczny paprykowy smak
• chrupiesz kiedy chcesz
• charakterystyczne opakowanie
• marka uznana na całym świecie
Składniki
Rozdrobnione płatki ziemniaczane, olej słonecznikowy, mąka pszenna, mąka kukurydziana, mąka ryżowa, przyprawa o smaku paprykowym (cukier, papryka w proszku, wzmacniacze smaku {glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy}, glukoza, drożdże w proszku, cebula w proszku, sól, granulat bulionu warzywnego {sól, hydrolizowane białka roślinne, olej słonecznikowy}, aromaty, czosnek w proszku, barwnik {ekstrakt z papryki}, kwas {kwas cytrynowy}, słodka serwatka w proszku {mleko}), maltodekstryna, emulgator (E471), sól, barwnik (annato norbiksyna).
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Nazwa producenta
Kellogg Co
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 1,4 g |
Zawartość białek | 6,4 g |
Zawartość błonnika | 3,8 g |
Cukry | 3,7 g |
Zawartość węglowodanów | 56 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 29 g |
Wartość energetyczna kJ | 2164 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 518 kcal |
W porcji 30 g | |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 155 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,42 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,9 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 17 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,8 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 649 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 8,7 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 8 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 12 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 4 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 7 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 1 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 4 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 7 %RWS |