1 szt - 0,030 kg
Kod kreskowy: 5900038002203
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt bezglutenowy.
Składniki
substancja spulchniająca: węglany sodu
regulator kwasowości: difosforany
skrobia ziemniaczana
skrobia kukurydziana
Marka
Celiko
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Proszek do pieczenia.
Cechy
opakowanie na 1 kg maki
Pozostałe informacje
Znak przekreślonego kłosa - PL-064-021
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 5
Wysokość - 129
Szerokość - 100
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Celiko S.A.,
ul. św. Antoniego 71,
61-359 Poznań
www.celiko.com.pl
Adres zwrotny
Celiko S.A.,
ul. św. Antoniego 71,
61-359 Poznań
www.celiko.com.pl
serwis konsumenta:
serwis@celiko.com.pl
Kontakt
Celiko S.A.
Adres kontaktowy
ul. św. Antoniego 71,
61-359 Poznań
www.celiko.com.pl
serwis konsumenta:
serwis@celiko.com.pl
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Przepisy
Babka piaskowa:
Składniki:
- 150 g skrobi ziemniaczanej,
- 100 g cukru,
- 125 g margaryny,
- 2 jaja,
- 1 cukier wanilinowy Celiko,
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia Celiko.
Sposób przyrządzenia:
Margarynę rozpuścić i ostudzić do temperatury pokojowej. Jaja z cukrem i cukrem wanilinowym ubić w mikserze na puszystą masę; dodać rozpuszczoną margarynę ciągle miksując. Dodać stopniowo skrobię wymieszaną z proszkiem do pieczenia, miksować do uzyskania gładkiej masy. Piec około 1 godziny w temp. 170-180°C. Smacznego!
Email kontaktowy
serwis@celiko.com.pl
Adres internetowy
www.celiko.com.pl