Rama Mieszanka białka soczewicy olejów i tłuszczów roślinnych 15 % 200 ml
Udostępnij na FacebookuDo gotowania. 100 % roślinna
1 szt - 0,200 litr
Kod kreskowy: 8719200251113
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
emulgator (polisorbat 60)
olej i tłuszcz roślinny 15 % (rzepakowy, kokosowy)
regulator kwasowości (cytrynian trisodowy)
aromat naturalny
modyfikowana skrobia ziemniaczana
roztwór białka soczewicy (woda, mąka z soczewicy 2,5 %)
sól
cukier
stabilizatory (metyloceluloza, guma ksantanowa)
barwnik (karoteny)
Marka
Rama
Opis produktu
Do gotowania.
100 % roślinna
Dodatkowe informacje
W rzeczywistości, produkcja Rama Crema 31% wytwarza tylko 0.25 kg CO2 na 100g. Oznacza to, że w Polsce Rama Crema 31% ma o 62% mniejszy wpływ na klimat niż śmietany nabiałowe.
*Narzędzie do oceny cyklu życia (opracowane przez Quantis) porównujące markę RAMA i masło w Polsce (2023). Patrz https://www.rama.com/pl-pl/zrownowazony-rozwoj.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze 2-7 °C. Po otwarciu zużyć w ciągu 3 dni.
Najlepiej spożyć przed: patrz góra opakowania.
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Upfield Polska Sp. z o.o.,
ul. Żwirki i Wigury 14,
02-092 Warszawa,
Polska
Adres zwrotny
Upfield Polska Sp. z o.o.,
ul. Żwirki i Wigury 14,
02-092 Warszawa,
Polska
Kontakt
Upfield Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Żwirki i Wigury 14,
02-092 Warszawa,
Polska
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 75
Głębokość na półce - 75
Wysokość na półce - 96
Waga od dostawcy
Waga brutto - 214
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 75
Głębokość - 75
Wysokość - 96
Dodatki
Colours - Contains
Flavours - Contains
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegan
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 21 - Tektura płaska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: w 100 ml |
---|---|
Energia | 642 kJ / 153 kcal |
Tłuszcz | 15 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,5 g |
Węglowodany | 3,0 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Białko | 1,3 g |
Sól | 0,25 g |
Laktoza <0,01 % |