Seko Śledzik na okrągło po myśliwsku 200 g
Udostępnij na FacebookuPołączenie marynowanego śledzia i grzybów - to idealna propozycja dla smakoszy.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5902353029125
Dodatkowe informacje
Producent
Seko
Seko
na fali smaku
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: jaja, soję, mleko, seler, i gluten (z pszenicy i owsa).
Składniki
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
sól
pieprz
aromaty
olej rzepakowy
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy
koncentrat pomidorowy
cebula
grzyby suszone
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
cukier
przyprawy (zawierają gorczycę)
ekstrakt drożdżowy
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
Marka
Seko
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane kawałki filetów ze śledzia atlantyckiego bez skóry 45% z cebulą soloną 27%, koncentratem pomidorowym 1% i z grzybami 0,6% w oleju rzepakowym 23%
Opis alternatywny
Optimised Product Description - SEKO Śledzik na okrągło po myśliwsku 200 g
Cechy
Polski producent
Opis produktu
Połączenie marynowanego śledzia i grzybów - to idealna propozycja dla smakoszy.
O marce
Seko
na fali smaku
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Owies - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Seler - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 127
Wysokość - 36
Głębokość - 129
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Kontakt
SEKO S.A.
Adres kontaktowy
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
Telefon kontaktowy
+48525108140
Adres internetowy
www.sekosa.pl
Numer fax
+48523967351
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1297 kJ/ 313 kal |
Tłuszcz | 28 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,9 g |
Węglowodany | 6,9 g |
w tym cukry | 5,8 g |
Białko | 7,8 g |
Sól | 1,9 g |