1 kg
Kod kreskowy: 2835540
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko krowie pasteryzowane,
sól,
podpuszczka,
bakterie mlekowe,
zawartość tłuszczu 45%.
Marka
" Jansen "
Opis produktu
Emmentaler to twardy dojrzewający ser podpuszczkowy wyprodukowany we Francji z pasteryzowanego mleka krowiego
Ma łagodny, lekko orzechowy, słodko-owocowy smak. Miąższ jest elastyczny, o bladożółtym kolorze, z charakterystycznymi widocznymi dużymi dziurami. Nadaje się do bezpośredniego spożycia jak również jako składnik sałatek i sosów.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: + 4°C do + 8°C
Kraj
Kraj pochodzenia - Francja
Adres producenta
Valmartin Fromagerie
17-22 rue du Sendenbach,
Muhlbach sur Munster,
Francja.
Adres zwrotny
Jansen
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa