1 kg 
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 21484                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko krowie, 
sól, 
bakterie fermentacji mlekowej, 
podpuszczka mikrobiologiczna, 
kultury bakterii
Marka
Jansen
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: + 2°C do + 5°C
Kraj
Kraj pochodzenia - Dania
Adres producenta
Wyprodukowano w Danii dla: 
Uhrenholt Group, 
Teglgaardsparken 106, 
DK-5500 Middelfart, 
Dania.
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp.j
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1343 kJ/ 323 kcal | 
| Tłuszcz | 25 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g | 
| Węglowodany | < 0,5 g | 
| w tym cukry | < 0,5 g | 
| Białko | 24 g | 
| Sól | 1,7 g | 
            