Ser Gouda eko plastry EkoŁukta
Udostępnij na FacebookuSer Gouda zawiera 26% tłuszczu. Dojrzewanie trwa 6 tygodni. Odpowiednie szczepy bakterii powodują wyjątkowy smak sera, a wyselekcjonowany surowiec i tradycyjna metoda produkcji gwarantują wysoką wartość odżywczą, bogactwo składników mineralnych i witamin.
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5907667874614
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko* pasteryzowane, sól, podpuszczka naturalna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, substancja stabilizująca: chlorek wapnia
*- z rolnictwa ekologicznego
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1389KJ/334kcl |
| Tłuszcz | 26g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15,6g |
| Węglowodany | 0,1g |
| w tym cukry | 0,1g |
| Białko | 25g |
| Sól | 2g |
