1 szt
Kod kreskowy: 5202258026718
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko kozie z dodatkiem pasteryzowanego mleka owczego
sól
bakterie fermentacji mlekowej
stabilizator – chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Jansen
Opis produktu
Tradycyjny grecki ser sałatkowy produkowany z mleka koziego BIO. Idealny do sałatek i potraw kuchni śródziemnomorskiej
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej. Zawartość tłuszczu 43% w s.m., 21% w m.c.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C
Adres producenta
SHM Hellas - Pelion SA
2nd Industrial Area
GR-37500 Volos
Grecja
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.p
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1125 kJ/ 268 kcal |
tłuszcz | 22,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
węglowodany | 0,45 g |
w tym cukry | 0,45g |
białko | 16,4 g |
sól | 2 g |