1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5907627470405
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko kozie,
sól,
kultury bakterii kwasu mlekowego,
podpuszczka mikrobiologiczna.
Opis produktu
Goat Farm holenderski ser kozi - półtwardy ser podpuszczkowy dojrzewający w skórce, z mleka koziego w plastrach. Niejadalna skórka sera.
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od +1°C do +8°C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Holandia
Adres zwrotny
Euroser
ul. Geologiczna 20
02-246 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1640 kJ / 396 kcal |
tłuszcz | 33 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 25 g |
sól | 1,7 g |