Ser kozi Saint Loup
Udostępnij na FacebookuOryginalny ser francuski produkowany w stu procentach z mleka koziego. Ser w kształcie walca ze skórką pokrytą porostem aksamitnej, białej pleśni. Ma wspaniały słodko - kwaśny smak, świeży i aromatyczny kozi posmak. Łatwy do krojenia w plasterki.Zastosowanie kulinarne: Ser stołowy, na deskę serów, na przekąskę, idealny do zapiekania. Bardzo znany zapiekany w boczku i serwowany na mieszance różnych sałat.
1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 3258270062014
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko kozie,
kultury bakterii,
sól,
podpuszczka.
Marka
Jansen
Opis produktu
Ser rolada Saint Loup - oryginalny kozi ser francuski.
Pozostałe informacje
Zawartość tłuszczu w s.m. 45% w masie całkowitej 25%
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 2° C do
+ 6 ° C
Kraj
Kraj pochodzenia - Francja
Rodzaj opakowania
Typ - Owijka
Adres producenta
Terra Lacta BP - 17700 Surgeres
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
Warszawa