Ser kozi wędzony henri willig
Udostępnij na FacebookuHolenderski ser wyprodukowany z mleka koziego. Swój piękny kolor i niepowtarzalny smak zawdzięcza poddaniu go procesowi wędzenia.
1 kg
Kod kreskowy: 33012
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ser kozi (pasteryzowane mleko kozie, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka), woda, skrobia, sole emulgujące – polifosforan sodu, fosforan sodu; sól, naturalny aromat dymu wędzarniczego
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2 °C do +7 °C.
Przygotowanie i stosowanie
Ser stołowy. Idealny do kanapek, a także opiekania i innych dań gorących. Może stanowić także składnik sałatek.
Adres producenta
Kaasmakerij Henri Willig B.V., Venus 18, 8448 GW Heerenveen, Niderlandy
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o. Sp. k., ul. Szyszkowa 35/37, 02-285 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1300 kJ / 310 kcal |
Tłuszcze | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 17 g |
Węglowodany | 1,9 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 19 g |
Sól | 3,6 g |