1 kg
Kod kreskowy: 35648
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Pasteryzowane mleko kozie
sól
kultury bakterii mlekowych
podpuszczka mikrobiologiczna
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Przygotowanie i stosowanie
Sery kozie z natury są serami dla nieco bardziej wymagających odbiorców, szukających czegoś wyjątkowego. Ten rodzaj serów charakteryzuje się tym, że są łagodne i przyjemne w smaku.
Kraj
Kraj pochodzenia - Holandia
Adres producenta
PPH Temar Sp. z o.o. Sp. k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice,
https://www.facebook.com/swatserowtemar
Adres zwrotny
PPH Temar Sp. z o.o. Sp. k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice,
https://www.facebook.com/swatserowtemar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1598 kJ / 392 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 23 g |
Sól | 1,7 g |