1 kg
Kod kreskowy: 35648
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Pasteryzowane mleko kozie
sól
kultury bakterii mlekowych
podpuszczka mikrobiologiczna
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Przygotowanie i stosowanie
Sery kozie z natury są serami dla nieco bardziej wymagających odbiorców, szukających czegoś wyjątkowego. Ten rodzaj serów charakteryzuje się tym, że są łagodne i przyjemne w smaku.
Kraj
Kraj pochodzenia - Holandia
Adres producenta
PPH Temar Sp. z o.o. Sp. k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice,
https://www.facebook.com/swatserowtemar
Adres zwrotny
PPH Temar Sp. z o.o. Sp. k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice,
https://www.facebook.com/swatserowtemar
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1598 kJ / 392 kcal |
| Tłuszcz | 32 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
| Węglowodany | 0 g |
| w tym cukry | 0 g |
| Białko | 23 g |
| Sól | 1,7 g |
