Ser Parmigiano Reggiano tarty bio
Udostępnij na FacebookuJeden z najbardziej znanych serów twardych na świecie. Jest to ser produkowany we Włoszech z odtłuszczonego nie pasteryzowanego mleka krowiego, w kręgach o wadze ok. 40 kg. Okres dojrzewania wynosi od 24 do 48 miesięcy! Produkowany jest w wyselekcjonowanych, niewielkich gospodarstwach, poddawanych surowym kontrolom jakościowym. Doskonały dodatek do makaronów i sałatek. Produkt ten posiada certyfikat BIO, co oznacza, że mleko pochodzi z gospodarstw ekologicznych.
1 szt - 0,050 kg
Kod kreskowy: 8001868000838
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko krowie,
sól,
podpuszczka.
Marka
Jansen
Opis produktu
Ser Parmigiano Reggiano bio tarty
Pozostałe informacje
Zawartość tłuszczu w suchej masie 32%.
Zawartość tłuszczu w masie całkowitej 28,4%.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2° C do
+ 8° C.
Adres producenta
Nuova Castelli Sp. A. - Via T. Galimberti
4 - 42142 Reggio Emilia
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
Warszawa