Ser Parmigiano Reggiano tarty bio

Udostępnij na Facebooku

Jeden z najbardziej znanych serów twardych na świecie. Jest to ser produkowany we Włoszech z odtłuszczonego nie pasteryzowanego mleka krowiego, w kręgach o wadze ok. 40 kg. Okres dojrzewania wynosi od 24 do 48 miesięcy! Produkowany jest w wyselekcjonowanych, niewielkich gospodarstwach, poddawanych surowym kontrolom jakościowym. Doskonały dodatek do makaronów i sałatek. Produkt ten posiada certyfikat BIO, co oznacza, że mleko pochodzi z gospodarstw ekologicznych.

Ser Parmigiano Reggiano tarty bio
  • Ser Parmigiano Reggiano tarty bio
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,050 kg

Kod kreskowy: 8001868000838

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Składniki

Mleko krowie,
sól,
podpuszczka.

Marka

Jansen

Opis produktu

Ser Parmigiano Reggiano bio tarty

Pozostałe informacje

Zawartość tłuszczu w suchej masie 32%.
Zawartość tłuszczu w masie całkowitej 28,4%.

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2° C do
+ 8° C.

Adres producenta

Nuova Castelli Sp. A. - Via T. Galimberti
4 - 42142 Reggio Emilia

Adres zwrotny

Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
Warszawa

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.