Ser Passendale Jansen
Udostępnij na FacebookuPassendale to półmiękki ser wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego. Najczęściej jest uformowany w formę okrągłego chleba, wyrabiany ręcznie, tradycyjną metodą. Posiada kremowy miąższ z małymi dziurkami i twardą skórkę. Smak sera jest łagodny z delikatną nutką kwasowości.
                            
                            1 kg 
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 24455                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko krowie
sól
bakterie fermentacji mlekowej
podpuszczka zwierzęca
substancja konserwująca – azotan sodu
barwnik – annato.
Marka
Jansen
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 4 do 8 °C
Adres producenta
Fromagerie Passendale, 
Belgia.
Adres zwrotny
Jansen 
ul. Szyszkowa 35/35
02-285 Warszawa
 
            