Ser Ceko probiotyczny Antek kg
Udostępnij na FacebookuAntek - ser żółty podpuszczkowy, dojrzewający, typu holendersko – szwajcarskiego z dodatkiem szczepu bakterii Lactobacillus acidophilus LA - 5® Badania pokazują, że bakterie probiotyczne Lactobacillus acidophilus LA - 5® spożywane regularnie w pożywieniu wywierają pozytywny wpływ na układ pokarmowy i odpornościowy człowieka. Zbilansowana i zróżnicowana dieta stanowi element zdrowego trybu życia. Ser Antek jedzony codziennie (50g - 2,5 plasterka) w naturalny sposób reguluje pracę jelit i wspomaga układ odpornościowy człowieka.
1 kg
Kod kreskowy: 276509
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko pasteryzowane,
sól,
stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych,
bakterie Lactobaccillus
acidophilus LA-5
podpuszczka,
barwnik - annato
Marka
" CEKO "
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od 2 ° do 6 °C.
Adres producenta
CEKO Sp. Z o. o.
Goliszew 3A
62- 817 Żelazków.
Adres zwrotny
CEKO Sp. Z o. o.
Goliszew 3A
62- 817 Żelazków.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1478 kJ / 356 kcal |
Tłuszcz | 28 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,1 g |