WELL WELL Vege smalczyk z fasoli 125 g
Udostępnij na FacebookuIdealna przekąska z pajdą świeżego, wiejskiego chleba. Wyraziste, lekko pikantne połączenie przyjaznych dla zdrowia składników i pysznych dodatków – słodko-kwaśnego jabłka i rumianej cebulki. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. Produkt pasteryzowany, o niskiej zawartości cholesterolu, źródło białka, źródło błonnika pokarmowego, nie zawiera konserwantów
1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5901473033920
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Idealna przekąska z pajdą świeżego, wiejskiego chleba. Wyraziste, lekko pikantne połączenie przyjaznych dla zdrowia składników i pysznych dodatków – słodko-kwaśnego jabłka i rumianej cebulki. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. Produkt pasteryzowany, o niskiej zawartości cholesterolu, źródło białka, źródło błonnika pokarmowego, nie zawiera konserwantów
Składniki
Fasola biała gotowana (43,4%), woda , olej rzepakowy, Cebula smażona 6,2 %(cebula suszona, olej słonecznikowy), Jabłka suszone 2,7 %, Białko grochowe 1,8 %, Sól, Aromaty, Przyprawy (pieprz czarny, majeranek suszony, cebula, czosnek).
Może zawierać gorczycę, gluten, sezam oraz soję.
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
1 - 7 °C
Nazwa producenta
POLSOJA
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,7 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 6 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 7 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 9,6 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 16,5 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 14,2 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 965 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 232 kcal/100g |
W porcji 25 g | |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,4 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 4,1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 2,4 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,8 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,5 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 58 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 241 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 3,6 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 11 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 11 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 20 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 6 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 6 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 11 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 12 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 28 %RWS |