Śmietan-fix Dr.Oetker
Udostępnij na FacebookuŚmietana ubita ze Śmietan-fixem długo utrzymuje dekoracyjne kształty i nie podchodzi wodą. Śmietan-fix Dr. Oetkera to od wielu lat niezastąpiony pomocnik przy pieczeniu tortów z masami na bazie śmietany. Jeśli użyjesz go do ubicia śmietany, nie zmieni jej naturalnej konsystencji. Przy użyciu Śmietan-fixu naturalna bita śmietana długo zachowuje dekoracyjne kształty i nie zmienia konsystencji.
1 szt - 0,009 kg
Kod kreskowy: 5900437017006
Dodatkowe informacje
Producent
Cechy
utrzymuje właściwą konsystencję bitej śmietany
Marka
Dr. Oetker
Składniki
glukoza
skrobia modyfikowana
Adres firmy
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Nazwa firmy
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Adres zwrotny
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Serwis Konsumenta
tel.: 801 100 700
koszt 1 impulsu poł. lokalnego
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl
Opis produktu
Śmietana ubita ze Śmietan-fixem długo utrzymuje dekoracyjne kształty i nie podchodzi wodą.
Śmietan-fix Dr. Oetkera to od wielu lat niezastąpiony pomocnik przy pieczeniu tortów z masami na bazie śmietany. Jeśli użyjesz go do ubicia śmietany, nie zmieni jej naturalnej konsystencji. Przy użyciu Śmietan-fixu naturalna bita śmietana długo zachowuje dekoracyjne kształty i nie zmienia konsystencji.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres producenta
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Email kontaktowy
serwis@oetker.pl
Adres internetowy
www.oetker.pl
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Telefon kontaktowy
tel.: 801 100 700
Opakowanie handlowe
GTIN - 05900437217017
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 109
Szerokość - 76
Głębokość - 4
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900437217024
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Na 250 ml słodkiej śmietanki 30%
Sposób użycia:
1. Schłodzoną śmietanę ubić krótko mikserem.
2. Zawartość torebki wymieszać z cukrem pudrem i/lub z Cukrem wanilinowym Dr. Oetkera (ilość według upodobania), następnie wsypać do śmietany i ubijać do uzyskania pożądanej konsystencji.
3. Do czasu podania przechowywać w lodówce.
Wskazówka
Biszkopt nie przesiąknie jeżeli przed nałożeniem kremu, bitej śmietany lub owców, jego powierzchnię posypiemy równomiernie Śmietan-fixem.
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać śladowe ilości GLUTENU i MLEKA.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Śmietan-fix w proszku
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g produktu w proszku: |
---|---|
Energia | 1572 kJ/370 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 92,1 g |
w tym Cukry | 48,4 g |
Białko | 0,2 g |
Sól | 0,02 g |