1 szt - 0,060 kg
Kod kreskowy: 5900562028427
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przyprawy w tym ekstrakt papryki
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 160 g mięsa wieprzowego
tłuszcz wieprzowy
mięso wieprzowe
glukoza
sól
barwnik: kwas karminowy
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
aromaty
substancja konserwująca: azotyn sodu
kultury starterowe
Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka.
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Marka
Sokołów
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca.
Cechy
produkt bezglutenowy
dojrzewają do 3 tygodni
100 g produktu wytworzono z 160 g mięsa
bez dodatku: fosforanów, glutaminianu sodu
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Znak przekreślonego kłosa - PL-105-402
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 21
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +1 °C do +21° C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 33
Szerokość - 105
Wysokość - 125
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
„Sokołów" S.A.,
al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Adres zwrotny
„Sokołów" S.A.,
al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Kontakt
„Sokołów" S.A.
Adres kontaktowy
al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Dodatek MSG - Nie zawiera
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 2101 kJ/507 kcal |
Tłuszcz | 44 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 2,8 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 25 g |
Sól | 4 g |