1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5902310014539
Dodatkowe informacje
Producent
Sokołów
Sokołów
Tradycja od 1899
Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka.
Składniki
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 149 g mięsa wieprzowego
koncentrat buraka ćwikłowego
mięso wieprzowe
sól
barwnik: kwas karminowy
glukoza
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
tłuszcz wieprzowy
substancja konserwująca: azotyn sodu
przyprawy
kultury starterowe
Marka
Sokołów
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona dojrzewająca.
Cechy
produkt o wysokiej jakości
zero dodatku fosforanów i glutaminianu monosodowego
smak zaczyna się od mięsa!
O marce
Sokołów
Tradycja od 1899
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 10
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +1 °C do +10 °C.
Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 72 godziny, w zalecanych warunkach przechowywania.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 19
Wysokość - 189
Szerokość - 124
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
SOKOŁÓW S.A.,
Aleja 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Adres zwrotny
SOKOŁÓW S.A.,
Aleja 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Kontakt
SOKOŁÓW S.A.
Adres kontaktowy
Aleja 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
O producencie
Uznane sokołowskie receptury - starannie dobrane
Waga od dostawcy
Waga brutto - 122
Dodatki
Barwniki - Zawiera
konserwanty - Zawiera
Przeciwutleniacze - Zawiera
Dodatek MSG - Nie zawiera
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1766 kJ/426 kcal |
| Tłuszcz (g) | 36 |
| - w tym Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 14 |
| Węglowodany (g) | 3.5 |
| - w tym Cukry (g) | 1.0 |
| Białko (g) | 22 |
| Sól (g) | 4.0 |