Sokołów Sokoliki Paróweczki z szynki 140 g
Udostępnij na FacebookuProdukt bezglutenowy bez osłonki źródło białka bez dodatku glutaminianu monosodowego
1 szt - 0,140 kg
Kod kreskowy: 5900562289439
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność: gorczycy, soi, selera, mleka (łącznie z laktozą) i ich pochodnych.
Składniki
białko wieprzowe (kolagenowe)
mięso wieprzowe z szynki 90 %
ekstrakty przypraw
aromaty naturalne
sól
przyprawy
Marka
Sokołów
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Produkt wieprzowy, homogenizowany, wędzony, parzony.
Cechy
bez dodatku konserwantów
90 % mięsa z szynki
źródło białka
bez osłonki
Opis produktu
Produkt bezglutenowy
bez osłonki
źródło białka
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Pozostałe informacje
Znak przekreślonego kłosa - PL-105-340
Produkt bez osłonki, pakowany w atmosferze ochronnej.
Dodatkowe informacje
Dzieci to lubią!
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 ℃ do +6 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w przeciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 17
Szerokość - 95
Wysokość - 200
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
SOKOŁÓW S.A.,
Aleja 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Adres zwrotny
SOKOŁÓW S.A.,
Aleja 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Adres kontaktowy
Aleja 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Kontakt
SOKOŁÓW S.A.
Oświadczenia żywieniowe
źródło białka
Waga od dostawcy
Waga brutto - 156
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Flavours - Contains
Dodatek MSG - Nie zawiera
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1180 kJ / 285 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10 g |
Węglowodany | 1,0 g |
w tym cukry | 0,8 g |
Białko | 14 g |
Sól | 1,9 g |