Spaghetti gluten free
Udostępnij na FacebookuMakaron bezglutenowy na bazie ryżu i kukurydzy. Makaron bezglutenowy to odpowiednia alternatywa dla tradycyjnych makaronów. Podczas suszenia makaron poddawany jest obróbce parowej, dzięki której po ugotowaniu ma zbliżoną konsystencję i smak do klasycznego makaronu.
1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 8008343880039
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Ryż brązowy 36%,
żółta kukurydza 32,5%,
biała kukurydza 20%,
ryż biały 8%,
skrobia ziemniaczana,
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać soję i łubin.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Czas gotowania: 10 min.
Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Kraj
Kraj pochodzenia - Włochy
Adres producenta
RUMMO S.p.A,
Via Dei Grandi Maestri Pastai,
1 Area ASI 82100,
Benevento,
Włochy
Adres zwrotny
RUMMO S.p.A,
Via Dei Grandi Maestri Pastai,
1 Area ASI 82100,
Benevento,
Włochy
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1445 kJ/ 341 kcal |
Tłuszcze | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 0,7 g |
Węglowodany | 73,2 g |
w tym cukry | 0,3 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 0,003 g |